fredag den 13. april 2012

Lost

Hej, det er længe siden jeg har opdateret min blog.. undskyld for det, ved godt jeg sagde at jeg ville men det gjorde jeg ikke, og kan faktisk ikke helt sige hvorfor.. Tror bare at jeg har mistet interessen for det hæ.
What ever jeg keder mig lidt så nu tænke jeg at det ville være det perfekte moment at gøre det på!
Jeg kan starte med at fortælle hvad jeg har lavet idag, idag var jeg i Odense med søde Caroline fra min efterskole, og så har jeg ikke lavet så meget andet.
Lige nu der keder jeg mig som sagt, det er nok fordi at i det hus vi lige er flyttet ind i (faktisk for en måned siden) har vi bare ikke nogle tv kanaler! (græder) det gør mig sur, og det gør mig endnu mere sur at vi faktisk godt kan gøre noget ved det, men mine forældre gider ikke.
Helt ærligt hvad skal man bruge et tv til hvis man ikke har nogle kanaler? det må i meget gerne fortælle mine forældre, for jeg aner det faktisk ikke.
Føler at mit liv er gået i stå når jeg er hjemme i weekenderne, lidt trist enlig.. Savner utrolig meget MTV bliver nærmest helt ked af at skrive om det! Godt jeg har mit elsket Viaplay!
Nu er jeg blevet så deprimeret at jeg ikke gider at skrive mere.. tror jeg vil gå over til naboen og spørger om jeg må låne deres tv, eller smide mit nu ubrugelig tv ud af vinduet.
Hejhej, i får lige et billede hvor jeg demonstrere hvor sur jeg er.

                                             
                                             Her får i et lidt mere stemnings fuldt billede!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar